Információ SimplePay fizetési tájékoztató

A SimplePay Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. – az OTP Csoport tagja – üzemelteti.

A SimplePay Online Fizetési Rendszert igénybevevő vásárlók a SimplePay használatával egyszerűen és biztonságosan tudják vásárlásaikat bonyolítani a SimplePay felületén, mely az OTP Bank fizetőoldala.
A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A felhasználó kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay folyamatosan figyeli a tranzakciókat és a nem várt események megelőzésében segítséget nyújt.
Az internetes áruház a kártya és a mögötte álló számla adataiba betekintést nem nyerhet, arról információt nem kap.

A SimplePay bankkártyás fizetésre a vevőknek kétféle lehetőségük van:

 • Regisztrált kártyával: Azok a Vevők, akik regisztrálták a kártyájukat a SimplePay felületén, a SimplePay fiókba bejelentkezve a kártyaadatok újbóli megadása nélkül tudnak fizetést kezdeményezni.
 • Fizetés kártyamentés nélkül: A Vevőnek valamennyi jövőbeni fizetésnél újra meg kell adnia a bankkártyaadatait. A tranzakció lépései:
  • A ˝Fizetés ˝gombra kattintva Ön átkerül a A SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatok megadásával el tudja indítani a tranzakciót.
  • A kártyaadatok megadását követően kérjük ellenőrizze az adatok helyességét!
  • A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
  • A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a szolgáltató oldalára.

Elfogadott kártyatípusok:

Figyelem! A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.

BIZTONSÁG

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.

MIRE FIGYELJEN FIZETÉSKOR?

Bankkártyával történő fizetésről

 • A kártyabirtokosok számára az internetes fizetés, csakúgy, mint a hagyományos POS terminálon történő fizetés díjmentes.
 • Ma már a Maestro bankkártyával is lehet fizetni az interneten. Részletekért érdeklődjön kibocsátó bankjánál.
 • A kártyatársaságok a kártyabirtokosok érdekeit védik, ezért amennyiben kártyával vásárol és a kereskedő nem teljesít, úgy a kibocsátó bankjánál megadott reklamáció keretében érvényesítheti panaszát, melynek jogossága esetén Ön visszakapja a pénzt.
 • A kártyabirtokosok azonosításátszolgáljaakártyaaláírásipaneljébentalálható3jegyű ellenőrző kód – amit CVC2-nek vagy CVV2-nek is szoktak nevezni – (a3 jegyű ellenőrző kód megtalálható a kártyaszám,illetve annak utolsó négy számjegye után).Ezt a kódot kérjük, ugyanolyan gondossággal kezelje, mint a PIN kódot!

Biztonsági  tanácsok

 • Növeli a              biztonságot,      ha           SMS-szolgáltatást            igényel bankjától, melynek eredményeképpen a számlán történt változásokról azonnal értesítést kap.
 • Kérjük, készpénzfelvételnél, illetve vásárlásnál használt négyjegyű PIN kódját soha ne adja meg internetes fizetés esetén, illetve ügyeljen arra, hogy a kártyaszámát és a kártya lejárati dátumát ne adja ki illetékteleneknek!
 • A vásárlást, fizetést követően mindig jelentkezzen ki a web oldalról! Különösen fontos ez olyan számítógép esetén, amit más is használ. Az adatai védelme érdekében javasoljuk, hogy saját gépről vásároljon, kerülje a nyilvános internetes kávézókat, hotspotokat!
 • Kéjük, e-mailben történő adategyeztetéskor fokozottan figyeljen, ugyanis Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban egyre gyakoribb, hogy illetéktelenek e-mailben próbálnak adatot kicsalni.

További információért kérjük, látogasson el a www.simplepay.hu honlapra! Ügyfélszolgálat: +36 1 366 6611, ugyfelszolgalat@simple.hu

Ugrás az oldal tetejére
Ugrás az oldal tetejére
A kép mentése nem engedélyezett! Minden jog fenntartva!