Rólam mondtátok Visszajelzések

valódi vélemények ti írtátok

Több éves gyakorlat és rengeteg tapasztalat után megtanultam azokat a technikákat, amelyek segítenek a modern eszközökkel és a legváltozatosabb ügyfelekkel való munkában.

Büszkeséggel tölt el, hogy portfólióm celebek, influenszerek és közismert személyek is gazdagítják. De a klientúrám között kiváló hazai és nemzetközi cégek is megtalálhatók.

Természetesen hatalmas örömmel dolgozok magánszemélyekkel is. 

Íme néhány ügyfelem leginspirálóbb véleménye. Ha szeretnél csatlakozni hozzájuk és elmondani, hogy milyen volt a közös munkánk, akkor csak töltsd ki az alábbi űrlapot és máris értesítést kapok a véleményedről.

Nagyon fontos számomra a visszajelzésed, mert mindig igyekszem fejlődni és kompromisszum mentesen dolgozni.

Keress bátran és nagy-nagy bizalommal a lenti elérhetőségeim egyikén!

Nőiesség Coach Pirner Alma Nőiesség Coach
Emlékszem, az első közös fotózásunk sok-sok évvel ezelőtt történt, amikor a különleges kismama képeimet készítette, azóta pedig a portfólió és kampány fotóim 90%-át neki köszönhetem. Az elmúlt közel 8 év távlatában azt mondhatom, barátok lettünk, és mindig izgatottan várjuk a közös munkát. Andris rengeteg hasznos tanáccsal lát el, leköveti az átalakulásaimat és megújulásaimat, a professzionalitás, rugalmasság és kedvesség pedig átlengi munkáit és személyiségét is. Nem csak a fotós, de videós anyagaim kivitelezésében is rengeteg tanácsot és segítséget kaptam tőle, melyek által profi végeredmények születhettek.
Dj & Playmate Voksán Virág Dj & Playmate
Andrással már hosszú évek óta fotózunk együtt. Nagyon szeretem a profizmusát, együttműködő készségét és persze az utómunkájának a stílusát. 🙂 A “szép”-ről alkotott fogalmunk teljesen megegyezik, ami szintén nagyon fontos az ilyen jellegű közös munkákban. Ha új PR anyagról, vagy éppen karácsonyi fotozásról van szó, nem is kérdéses, hogy András fotózza rólam.🙂
A Romantik együttes énekesnője Völgyi Zsuzsi A Romantik együttes énekesnője
Lung András, aki elkapja a pillanatot! Eddigi életem legszebb napján, az esküvőmön készített András rólam és ferjemről meseszép fotókat. Számtalan fotózáson volt szerencsém részt venni, és elmondhatom , hogy András azon fotóművészek egyike, akik igazán vissza tudják adni a valóságot, a megélt pillanatot. 😍 Pontosan azáltal, hogy ha kell láthatatlanul van jelen, de ha szükséges instrukciókkal lát el. Munkájától sosem sajnálja az energiát. Maximalizmusa fotóin keresztül tökéletesen tükröződik.
Szakjogász, jegyző dr. Kávássy Leila Viola Szakjogász, jegyző
Több évtizede ismerem Andrist. Határozott, karakán jellem, hihetetlen tehetséggel, kreativitással. Ami viszont a leginkább lenyűgöz az az, hogy nem ismer tréfat, ha munkáról van szó. Nála elhivatottabb és a hivatása iránt alázatosabb fényképészt sosem láttam… Alkotó művész, kellő racionalizmussal, alázattal, empatizmussal és profizmussal. Ritka pillanat, ha elégedett vagyok a rólam készült képpel, ha egyáltalan létezik ilyen pillanat. Perfekcionizmusom jobb alkotóval nem is találkozhatott volna.
"Exclusive party" tulajdonosa Tóth Rudolf "Exclusive party" tulajdonosa
Andrist egy közös esküvői munka kapcsán ismertem meg. A látásmódja és az általa készített képek azonnal magával ragadtak. Az elmúlt évek során több alkalommal dolgoztunk együtt esküvőkön. A portréfotóm frissítésére őt kértem fel. Minőség és precizitás jellemzi a munkáját. Nagyon elégedett voltam a stúdió képeimmel! Köszönöm!
"Nailcocktail" tulajdonosa Zsiros Anna "Nailcocktail" tulajdonosa
Többször volt már szerencsém Andrissal együtt fotózni, azon kívül, hogy maximálisan meg voltam vele elégedve, azt tudni kell hogy nem csak szakmailag, de emberileg is kifogásolhatatlan embernek tartom. 😊 Precíz, kedves, és még humora is van, amivel kiválóan tudja oldani a hangulatot 😊 Az esküvői kreatív fotózásunkat szeretném most kiemelni és elmesélni, hogy mennyire csodálatos képek születtek azon a napon. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy életem képei, és soha nem láttam hozzájuk foghatót.🥰 Neki köszönhetően Gyönyörűnek éreztem magam a fotózáson, és utána a képeken is. Ha 100x kellene újraszerveznem az esküvőnket, akkor is Őt választanám!
"Infinity Beauty Clinic" tulajdonosa Nagy Julcsi "Infinity Beauty Clinic" tulajdonosa
Az Andissal való fotozást már nagyon vártam. Sajnos az első időpont nem jött össze, de megérte várni. Az eredmény magáért beszél. Az első szavam, amikor megláttam az első fotót a sorozatból csak ennyi volt: Úristen! 😍 A lélegzetem is elállt. Nem hittem el, hogy én vagyok valóban azon a képen. Én, ahogy látni szerettem volna magam viszont ebból a fotozasból! Hihetetlen ügyes, precíz, kivételes tehetség és mindemellett egy csodalatos ember! Páratlan élmeny volt!
"Nuance Beauty" tulajdonosa László Krisztina "Nuance Beauty" tulajdonosa
A fotózás első pillanatában tudtam, hogy jó kezekben leszek és András személyében egy profi fotóssal van dolgom. Segítőkész hozzáállásával, barátságos és kedves stílusával könnyebbé tette a közös munkát, ami számomra nagyon nagy segítség volt, mert a fotózásokra eddig mindig egy “kötelező plusszként” tekintettem, ami elengedhetetlen a munkámhoz. Sokszor ez a hozzáállásom az elkészült fotóimon is visszatükröződött. Ezúttal ez másként volt, aminek nagyon örülök. Az elkészült képek pedig magukért beszéltek, választani is nehezen tudtam. Nagyon elégedett vagyok, bátran ajánlom Őt mindenkinek!
Fitness Világbajnok Salamon Dia Fitness Világbajnok
Életem egyik legjobb fotó sorozatát készítette el Andris. A profizmus, a csodás színvilág, összeszedettség, gördülékenység jellemzi munkáját. Az egész csapattal, a kíváló stylist-tal teljes mértékben elégedett voltam. Egy igazán kellemes emlék számomra a közös munka, és végül gyönyörű képek születtek. Bízom benne, hogy dolgozhatok még velük a jövőben is, hisz egy remek csapat!
4x-es Fitness Világbajnok Bán Reni 4x-es Fitness Világbajnok
Andrissal és bájos asszisztensével egy egész napot töltöttünk együtt, két helyszínen fotóztunk. Hamar ráhangolódtunk a közös munkára, pedig korábban nem találkoztunk. Remekül megfogta az edzőtermi pillanatokat, a színek és a fények profizmusról árulkodnak, örök emlék marad vele a közös munka! 🥰 Asszisztense nagyon kedves személyiség, segítségével a legelőnyösebb beállítások születtek meg. Nagyon jól éreztem magam és teljesen el tudtam lazulni a kamerája előtt. Köszönöm!
boldog ifjú pár Barbi & Tomi boldog ifjú pár
Hosszas keresgélés után találtunk rá Andrásra. Rögtön tudtuk: Ő kell nekünk. A fotói különleges, egyedi stílusa, színvilága fogott meg minket. Tökéletes képeink születtek! Extra elképzeléseinkben is partner volt és minden képzeletünket felülmúlta a végeredmény!
boldog ifjú pár Kinga & Tomi boldog ifjú pár
Tudtuk, hogyha eljön a Nagy Nap, akkor Andrist szeretnénk mindenképp felkérni, hogy képeket készitsen. A fotók hangulata, szuperül elkapott pillanatok, teljesen visszaadják az esküvőnk napját. Nagyon hálásak vagyunk! A kreatív képek pedig…minden várakozásunkat felülmúlta! Ezúton is köszönjük, hogy részese voltál! Precíz, profi munka!
A Dirty Slippers zenekar alapítója Lobó Szalóky Lázár A Dirty Slippers zenekar alapítója
Sok fotóssal dolgoztam már, de András volt a legkörültekintőbb és legalaposabb. Minden kihívás elé alázattal es profi hozzáállassal megy neki. Fantasztikus fotókat készít, így nem is csoda, hogy a turnéplakátjainkon, az újságmegjelenéseken, valamint a sajtóanyagokban is ezeket használjuk!

visszajelzésed fontos számomra, ezértmondd el a véleményed,vagy keress az alábbi elérhetőségeimen!

    Ugrás az oldal tetejére
    Ugrás az oldal tetejére
    A kép mentése nem engedélyezett! Minden jog fenntartva!