Amit számodra kínálok Szolgáltatásaim

A szolgáltatásaim között megtalálsz mindent, amire a fotózás terén szükséged lehet. A portréfotózástól a glamour fotózáson át az esküvői fotózásig; céges fotózástól a filmgyártásig és klipkészítésig. Ráadásul szakmai mentor programot is kínálok fotósoknak, hogy minél használhatóbb és piacképesebb tudást szerezhessenek. Gyere és fedezd fel a lehetőségeket!

Boudoir, nude & akt Glamour fotózás Boudoir, nude & akt
A Glamour fotózás a szépség és a báj megörökítéséről szól. Egy olyan fotósorozat, amely segítségével kiemelhetjük a szexi és magabiztos nőiességedet. Légy te a főszereplője a saját fotósorozatodnak, és hagyd, hogy a képek meséljenek rólad. Glamour fotóim segítségével örök emléket kaphatsz a legjobb pillanataidról, amiket bármikor visszanézhetsz. Vállald fel a szépségedet, és éld át a glamour fotózás varázslatát!
cégek és magánszemélyek részére Portré fotózás cégek és magánszemélyek részére
A portré fotózás a személyiség és az érzelem megörökítéséről szól. Az arcod a legfontosabb része a portrénak, amely egyedülálló történetet mesél el Rólad. Portréim segítségével megörökítheted a legboldogabb pillanataidat, és azokat évek múlva is visszanézheted. Légy Te a következő, aki megtapasztalja a portré fotózás varázslatát!
fotó & videó szolgáltatás Esküvő fotózás fotó & videó szolgáltatás
Az esküvői fotózás számomra olyan, mint egy mesélés. Két szerelmes ember örök emlékeinek rögzítése a felejthetetlen pillanataikról. Minden esküvő egyedi történet, és én gondosan figyelemmel kísérem a legfontosabb pillanatokat, hogy azokat kreatív és érzékeny módon örökítsem meg. Az esküvői fotók több, mint dokumentáció - ők a házasság történetét mesélik el. Ha többet szeretnél megtudni róla, akkor klikkelj a gombra és tekintsd meg az esküvői weboldalam!
Üzleti célú Céges fotózás Üzleti célú
Ez a szolgáltatásom vállalatok, cégek és vállalati szervezetek számára nyújt profi képeket. Az ilyen képek többféle célra használhatók, például a weboldalakra, marketing anyagokra, üzleti prezentációkra, nyomtatott dokumentumokra, stb. A céges fotózás a vállalatot személyes, professzionális és átgondolt módon mutatja be, így segítve a vásárlók bizalmának megteremtésében, és javítva a vállalat image-ét. Az egyedülálló és személyre szabott megközelítés biztosítja, hogy a vállalat valóban kiemelkedjen a többi közül, és egyedi módon mutatkozzon be a nyilvánosság előtt.
Üzleti célú Enteriőr fotózás Üzleti célú
Kinek jó az enteriőr fotózás? Mindenkinek, aki szeretné megmutatni a tér egyediségét és szépségét. Ingatlanügynökök, belsőépítészek, szállodák, éttermek, Airbnb házigazdák és magánszemélyek egyaránt széles körben használják ezt a műfajt. Az ingatlanok eladásakor vagy kiadásakor az enteriőr fotózás segít a potenciális vásárlóknak vagy bérlőknek megismerni a helyet anélkül, hogy fizikailag ott kellene lenniük. Az éttermek és szállodák számára a minőségi enteriőr fotók vonzóvá teszik az online megjelenést, és segítenek az élmény megragadásában még a valós látogatás előtt.
akár 8K minőségben Film & Klip gyártás akár 8K minőségben
A filmgyártás és klipkészítés a leghatékonyabb módja annak, hogy az üzeneted hatékonyan és kreatívan továbbítsd a célközönség felé. Az elkötelezett csapatunk képes kimagasló minőségű produkciókat készíteni akár magas, akár alacsony költségvetésű projektek esetén egészen 8K felbontásig. Céges filmjeinkkel bemutathatod a vállalatodat, termékeidet, szolgáltatásaidat és értékeidet, miközben elérheted a célközönségedet egy kreatív és szórakoztató módon. Emellett klipjeinkkel a zenekarodat, vagy művészeti produkciódat teheted ismertté és növelheted a rajongók számát. Tegyük együtt szórakoztatóbbá és eredményesebbé a kommunikációdat!

mitől jó egy kép? egy sikeres kép receptje százalékos lebontásban

11
modellpóz
32
látásmód
36
szakmai képzettség
21
utómunka

megtetszett valamelyik szolgáltatásom?keress bizalommalelérhetőségeim bármelyikén!

    Ugrás az oldal tetejére
    Ugrás az oldal tetejére
    A kép mentése nem engedélyezett! Minden jog fenntartva!