Információ Visszatérítési és visszaküldési szabályzat

 

Online tananyag vásárlása esetén 30 napos pénzvisszafizetési garanciát kínálunk. Ezt követően nem áll módunkban pénzt visszatéríteni. Visszatérítés esetén a tranzakció költségét minden esetben a vásárló fizeti meg, mely a termék árának 2%-a. 

Ismétlődő bankkártyás fizetés esetén emailben (info@andraslung.com) kell jelezni a szolgáltatás lemondásának szándékát vagy bejelentkezést követően az adminisztrációs felületen keresztül lehet lemondani. A lemondási szándék jelzését követően 24 órán belül megszüntetésre kerül az ismétlődő fizetés. Lemondás esetén az addig levont összeg nem visszatérítendő.

 

Garanciák és akciók

 

Lung András EV. fenntartja magának a jogot, hogy időről időre az általa forgalmazott termékekre és szolgáltatásokra árengedményt vagy más akciót, kedvezményt biztosítson.

 

A kedvezmények más kedvezményekkel nem összevonhatók, és visszamenőleg nem érvényesek.A megrendelő tudomásul veszi, hogy az általa megvásárolt termék esetleges jövőbeni akciója esetén számára kompenzáció, egyéb juttatás, kedvezmény nem jár.A megrendelő az aktuális feltételekkel vásárolja meg az adott terméket, szolgáltatást.A termékekre – egyes esetektől eltekintve – nem vonatkozik garancia. A 14 napos elállási határidő után terméket nem vásárolunk vissza, befizetett összeget nem térítünk vissza.Amely termékre – ettől eltérően – garancia vonatkozik, az adott garancia feltételei a rendelési űrlapot tartalmazó honlapon vannak részletezve.Lung András EV. fenntartja magának a jogot, hogy egyes esetekben ügyfeleinek ajándékba adjon terméket, vagy szolgáltatást. Az ügyfelek, megrendelők nem élhetnek panasszal, jogorvoslattal, vagy pénz-visszatérítési kérelemmel olyan esetben, ha olyan terméket, szolgáltatást kapnak ajándékba, melyet előzőleg már megvásároltak.

Az ajándékok nem válthatók pénzre.

 

Záró rendelkezések

 

A szerződő felek rögzítik, hogy a jelen szerződést átolvasást és értelmezést követően, mint akaratukkal mindenben megegyezőt, elfogadnak és magukra nézve kötelező érvényűnek ismernek el.

 

Ugrás az oldal tetejére
Ugrás az oldal tetejére
A kép mentése nem engedélyezett! Minden jog fenntartva!